Talentenontwikkeling voor leidinggevenden

Deze 4-daagse training richt zich tot leidinggevenden en directieleden die de talentgedreven aanpak wil aanleren.

De 4-daagse training biedt een basis-benadering van het talentgedreven coachen en werken. Indien u een grondige, meer uitgebreide opleiding als coach wenst, kan u instappen in de jaaropleiding, die 2 maal per jaar wordt georganiseerd.

Heb je al een basisopleiding tot coach gevolgd en de nodige ervaring als coach? Dan kan je ook in deze vierdaagse introductie terecht, voordat je eventueel instapt in ons jaarbegeleidingstraject voor coaches.

Wat leert u tijdens deze vierdaagse?

  • Het belang van inzetten op talent om medewerkers gedreven te houden en organisaties wendbaar te houden
  • Introductie in ‘talent’: Wat is het wel? Wat is het niet?
  • Kennismaking met uw eigen talenten
  • Leren talenten herkennen
  • Hoe talenten ontwikkelen?
  • Talent in actie

 

Doelgroep

Deze vierdaagse training richt zich naar leidinggevenden en directieleden,  … die actief willen inzetten op medewerkers die succesvol leven en werken vanuit hun talenten.

 

Deze training kan ook in-company worden georganiseerd, waarbij we uw volledig managementteam of een team aan leidinggevenden onderdompelen in het talentengedreven werken.

 

Inschrijven

Schrijf vandaag nog in voor dit traject in het  Van der Valk Business Center – Joe Englishstraat 54, 2140 Antwerpen (parkeren kan op de parking van het hotel).:

  • 16 en 17 september 2021 + 7 en 8 oktober 2021
  • 7 en 8 maart 2022 + 21 en 22 maart 2022

De investering voor deze opleiding bedraagt 1.800 euro per persoon (excl.BTW), catering inbegrepen. Voor deze opleiding kan u gebruik maken van de kmo-portefeuille en tot 30% besparen op het inschrijvingsgeld.

 

Inschrijven kan hieronder of via info@hettalentenhuis.be.

Heb je nog vragen en/of weet je nog niet of deze training de juiste voor je is, neem dan telefonisch contact op met Ilse Gauthier op het nummer 0495/69.91.04 of kom naar onze volgende infoavond.