Wat doen wij?

Het Talentenhuis zet (talentenontwikkeling van) de mens centraal.

Om die visie in realiteit te brengen, ondersteunen wij organisaties, onderwijsinstellingen en externe coaches op volgende manieren:

Keynotes & inspiratiesessies

Een andere aanpak vraagt ook om het creëren van ‘awareness’ bij de betrokken medewerkers. In dat kader biedt Het Talentenhuis u de mogelijkheid om één van onze keynotesprekers rondom het talententhema in te schakelen.

Contacteer ons om een keynote of inspiratiesessie te organiseren op uw (personeels)event!

Consulting

Bent u gebeten door het Talentenvirus en wil u het graag binnen uw organisatie verder verspreiden? Wij definiëren samen met u uw visie op talenten en talenten-management, gaan na hoever u al staat én stellen een actieplan op om uw visie (verder) in realiteit te brengen.

Contacteer ons om uw talentenvraagstuk samen te bespreken!

In-house projectwerk

U wil aan de slag met talenten en talenten-management. U heeft dan ook nood aan tijdelijke versterking in uw team om uw talentenvisie te integreren in uw dagelijkse manier van (samen)werken.

Wij voorzien een in-house talentenspecialist die u gedurende een bepaalde periode 1 of meerdere dagen per week ondersteunt. Contacteer ons om onze manier van werken samen te bespreken.

Coaching

We voorzien individuele coachingtrajecten voor medewerkers, leidinggevenden, directie en coaches. Onze coachstijl is uiteraard volledig talentgedreven.

Iedereen heeft recht op een talentencoach! Vraag nu meer info aan!

Trainingen & workshops in open aanbod

Wij begeleiden en leiden (interne & externe) coaches, medewerkers en leidinggevenden op binnen thema’s die ervoor zorgen dat het talentenvirus sneller voeding vindt binnen de gehele organisatie.

Trainingen & workshops op maat

U vindt uw gading niet binnen ons open trainingsaanbod, of het traject binnen uw organisatie vraagt om een maatopleiding? Of wil uw medewerkers laten proeven van hun talenten aan de hand van een workshop op maat? Wij gaan met u in gesprek en stellen een aangepast programma voor.

Niet gevonden wat je zocht?

Talentencoaches Ilse en Els staan je graag te woord. Voor een intake gesprek of meer informatie over Talentgedreven coachen.