Begeleiding

Bij Het Talentenhuis geloven we er in dat het erg belangrijk is om ook ervaren coaches te blijven begeleiden in hun rol als coach.

Veel mensen die een coach-rol opnemen, combineren dat met heel wat andere professionele rollen:

  • Leidinggevende
  • HR-professional
  • Docent
  • Studentenbegeleider
  • Loopbaanbegeleider

Begeleiding is dan nodig om zoveel als mogelijk vanuit jouw talenten te kunnen coachen. En aangezien onze omgeving en onze context ons vaak doen afwijken van ons talentenspoor, heeft ook een coach coaching/begeleiding nodig om op het juiste spoor te blijven.

Daarnaast hechten we er belang aan dat ook een coach regelmatig een spiegel wordt voorgehouden, net zoals die coach dat doet bij zijn/haar coachees. Het houdt ons als coach alert én het draagt bij aan onze professionaliteit.

Begeleiding voor ervaren coaches

Het Talentenhuis biedt op maat begeleiding aan ervaren coaches.

Je kan als coach bij ons terecht in een groepstrajecten of in een individueel talententraject.

Ben je in eerste fase nog op zoek naar een sparring partner? Bekijk dan zeker ook hoe we je verder kunnen helpen in een coach-the-coach gesprek.

Intervisie voor coaches

Onze intervisiesessies voor coaches zijn gericht aan beginnende en meer ervaren coaches. Je kan éénmalig en gratis deelnemen en jouw urgente vragen in de groep gooien. Onze expert-coach en de andere deelnemers inspireren je graag met hun ideeën. Meer weten

Opleiding Talentgedreven Coachen

Wil je je als coach specialiseren in Talentgedreven coachen? Dan kan je je aanmelden in onze vierdaagse training of kan je een individueel VIP-traject aanvragen. Neem contact met ons op voor meer info.

Jaarbegeleidingstraject voor ervaren coaches

Het jaarbegeleidingstraject is een traject voor een kleine groep aan ervaren coaches (max 6 deelnemers) die door een combinatie van individuele sessies en groepssessies, nog meer vanuit hun eigen talenten aan de slag gaan als coach. Meer info.

Infomoment

Tijdens ons vrijblijvend infomoment geven we je meer info over onze talentgedreven manier van werken en gaan we o.a. dieper in op onze begeleiding en opleiding van ervaren coaches.

Lees er hier alles over en meld je aan