Jaarbegeleidingstraject voor ervaren coaches

Het jaarbegeleidingstraject is opgezet voor ervaren coaches die bewust willen inzetten op hun persoonlijke talentenontwikkeling in hun rol als coach. We vertrekken steeds vanuit een talentgedreven aanpak en reiken je tools aan om deze aanpak nog meer en blijvend toe te passen.

 

Opbouw van het begeleidingstraject

Tijdens het jaarbegeleidingstraject bieden we je als coach ruimte om te werken aan je eigen ontwikkeling, aan de hand van persoonlijke coaching, workshops  en intervisie met andere coaches.

Het traject bestaat uit

  • 4 sessies persoonlijke coaching (waarbij we jouw persoonlijke talentenontwikkeling bewaken)
  • 2 x intervisie met andere coaches uit het traject
  • 2 dagen opleiding (op maat of uit ons open aanbod)
  • Een ‘Talentgedreven Coachen’-pakket
  • Toegang tot onze online community

 

In het eerste jaar dat je inschrijft voor het traject, worden de 2 voorziene trainingsdagen gebruikt voor een tweedaagse ‘Talentgedreven Coachen’. De daaropvolgende jaren, of indien je reeds de jaaropleiding ‘Talentgedreven coachen’ hebt gevolgd, kan je de twee dagen opleiding invullen met één of meerdere opleidingen, masterclass of intervisies uit ons aanbod. De concrete invulling van jouw begeleidingstraject is altijd persoonlijk en is dus afgestemd op jouw persoonlijke groei.

 

Door het jaarbegeleidingstraject te volgen, kom je ook in aanmerking om projecten voor klanten van Het Talentenhuis op te nemen. Indien je dergelijke projecten wenst op te nemen, bieden we je ook specifieke projectondersteuning bij de klant.

 

Wie kan deelnemen?

Je bent een ervaren (interne of externe) coach en je wil werken aan je persoonlijke talentenontwikkeling als coach. Je hebt in het verleden al een coachopleiding gevolgd en/of je hebt coachingskills opgebouwd door ervaring.

Bij interesse voor het traject, kan je je aanmelden via ons inschrijvingsformulier. Nadat we jouw aanmelding hebben ontvangen, contacteren we je om een persoonlijk gesprek in te plannen. We bekijken dan samen of het Jaarbegeleidingstraject de juiste invulling is voor jouw groei-behoefte.

 

Praktisch

Je kan op elk moment van het jaar instappen in het Jaarbegeleidingstraject, enkel de intervisiedagen werden reeds bepaald.

  • Intervisiedagen: vrij te kiezen uit ons aanbod intervisiedagen (voormiddag)
  • Coachsessies: in onderling overleg, één per kwartaal
  • 2 dagen training: in onderling overleg

 

De investering voor dit jaartraject bedraagt 2.500 euro per persoon (excl.BTW), materiaal, huur locaties & catering inbegrepen.

 

Voor deze opleiding kan u gebruik maken van de kmo-portefeuille en tot 30% besparen op het inschrijvingsgeld.

 

Heb je nog bijkomende vragen voordat je je aanmeldt, neem dan telefonisch contact op met Ilse Gauthier op het nummer 0495/699104 of kom naar onze volgende infoavond.