Jaarbegeleidingstraject
‘Talentgedreven aan de slag als coach’

Het jaarbegeleidingstraject is opgezet voor ervaren coaches die bewust willen inzetten op hun persoonlijke talentenontwikkeling in hun rol als coach. We vertrekken steeds vanuit een talentengedreven aanpak en reiken je tools aan om deze aanpak nog meer en blijvend toe te passen.

 

Opbouw van het begeleidingstraject

Tijdens het jaarbegeleidingstraject bieden we je als coach ruimte om te werken aan je eigen ontwikkeling, aan de hand van persoonlijke coaching, workshops  en intervisie met andere coaches.

Het traject bestaat o.a. uit

 • Persoonlijke coaching (waarbij we jouw persoonlijke talentenontwikkeling bewaken)
 • Intervisies met andere coaches uit het traject
 • Een ‘Talentgedreven Coachen’-pakket
 • Workshops
 • Toegang tot onze online community

 

Door het jaarbegeleidingstraject te volgen, kom je ook in aanmerking om projecten voor klanten van Het Talentenhuis op te nemen. Indien je dergelijke projecten wenst op te nemen, bieden we je ook specifieke projectondersteuning bij de klant.

 

Wie kan aanmelden?

Je bent een ervaren (interne of externe) coach en je hebt reeds de vierdaagse opleiding ‘Talentgedreven coachen’ of de jaaropleiding ‘Talentgedreven coachen’ gevolgd (of je bent hiervoor ingeschreven).

Het is ook mogelijk om een VIP-traject ‘Talentgedreven coachen’ in te plannen als de data van de geplande opleidingen jouw niet passen, contacteer ons voor meer info.

Nadat we jouw aanmelding hebben ontvangen, contacteren we je om een persoonlijk gesprek in te plannen.

Praktisch

Schrijf vandaag nog in voor het volgende Jaarbegeleidingstraject:

 • Najaar 2020:
  • Kick-off op 23 september 2020 (avond)
  • Intervisiedagen: 19 december 2020 en 12 juni 2021 (voormiddag)
  • Coachsessies: in onderling overleg

De investering voor dit traject bedraagt 2.500 euro per persoon (excl.BTW), materiaal, huur locaties & catering inbegrepen. Voor deze opleiding kan u gebruik maken van de kmo-portefeuille en tot 30% besparen op het inschrijvingsgeld.

Heb je nog bijkomende vragen voordat je je aanmeldt, neem dan telefonisch contact op met Ilse Gauthier op het nummer 0495699104 of kom naar onze volgende infoavond op woensdag 19 augustus 2020.

Aanmelden kan via info@hettalentenhuis.be of via onderstaand contactformulier.

Aanmelden

Aanmelding Jaarbegeleidingstraject
*
U kan de privacyverklaring hier nalezen