Workshop
‘Groeimindset’

Als mensen wat onzeker zijn of niet zoveel zelfvertrouwen hebben of ‘vastzitten in hun cocon’, dan gaan ze niet vooruit. Tijdens deze workshop leren we hen om te leren schakelen naar een groeimindset en af te stappen van de ‘fixed’ mindset. Een groeimindset ontwikkelen is immers cruciaal om talentgedreven aan de slag te kunnen gaan.

Als deelnemer leert u de vaardigheden aan die nodig zijn om een groeimindset te hanteren, geven we u kort inzicht in hoe ons brein werkt en geven we u inzicht in hoe we bijvoorbeeld met fouten omgaan.

 

Wat leert u tijdens deze workshop?

  • Wat is groeimindset?
  • Wat is het belang van inzetten op een groeimindset?
  • Hoe kan je een groeimindset ontwikkelen?
  • Welke context is nodig?

De outcome van deze workshop is het vergroten van uw persoonlijke (leer)motivatie. U kan de vaardigheden en tools die u tijdens deze dag leert, inzetten voor uzelf, maar ook als leidinggevende van een team, of als docent van een groep studenten.

 

Doelgroep

Deze workshop richt zich naar medewerkers, HR-verantwoordelijken, leidinggevenden, docenten, coaches… die een groeimindset willen creëren bij zichzelf en/of hun team.

 

Inschrijven

Deze opleiding zal doorgaan in Antwerpen in het Van der Valk Business Center – Joe Englishstraat 54, 2140 Antwerpen (parkeren kan op de parking van het hotel), van 09u30 tot 16u00.

Edities 2020:

  • 10 maart 2020
  • 24 september 2020
  • 24 november 2020

De investering voor deze opleiding bedraagt 550 euro per persoon (excl.BTW), catering inbegrepen.  Voor deze opleiding kan u gebruik maken van de kmo-portefeuille en tot 30% besparen op het inschrijvingsgeld.

Deze workshop kan ook in-company worden georganiseerd, waarbij we uw volledig managementteam of een team aan leidinggevenden/docenten onderdompelen in het talentengedreven werken.

 

Inschrijven kan via info@hettalentenhuis.be of via onderstaand formulier.

Schrijf je hier meteen in

Inschrijving Groeimindset
*
U kan de privacyverklaring hier nalezen