Workshop: Groeimindset als motor voor future proof organisaties

In een wereld in verandering, is goesting om vooruit te gaan cruciaal.

Als HR-professional, coach of leidinggevende werk je regelmatig met mensen die angstig of onzeker zijn. De uitdagende context die in bedrijven en onderwijsinstellingen vandaag heerst, speelt hierin uiteraard een rol.

We weten niet wat de toekomst brengt, maar één ding is zeker: de wereld verandert razendsnel. De skills van de toekomst draaien rond die verandering en hoe we ermee omgaan. Skills als actief leren, flexibiliteit en ownership zorgen ervoor dat medewerkers én de organisatie blijven groeien. Medewerkers die ‘vastzitten’, geen mogelijkheden meer zien, een vaste mindset hebben, vormen barrières voor zowel hun persoonlijke groei als de groei van de organisatie.

 

In de workshop ‘Groeimindset’ gaan we actief aan de slag met onze mindset en de skills van de toekomst. Als deelnemer leer je de vaardigheden aan die hiervoor nodig zijn en geven we je kort inzicht in hoe ons brein werkt en hoe we bv. met fouten omgaan. De outcome van deze workshop is het vergroten van je persoonlijke (leer)motivatie en veranderbereidheid ook bij anderen stimuleren.

We duiken samen in de verschillende facetten van de groeimindset:

  • Wat is het?
  • Hoe kan je het herkennen?
  • Hoe kan je het ontwikkelen?
  • Hoe kan je de groeimindset inzetten op de werkvloer?

We wisselen praktische oefeningen af met theoretische inzichten.
Elke deelnemer gaat naar huis met een persoonlijk actieplan.

Je kan de vaardigheden en tools die je tijdens deze dag leert inzetten voor jezelf en/of als leidinggevende van een team. Zowel deelnemers uit de bedrijfswereld, het onderwijs als de non-profit zijn welkom.

Wat leer je tijdens deze workshop?

Als mensen wat onzeker zijn of niet zoveel zelfvertrouwen hebben of ‘vastzitten in hun cocon’, dan gaan ze niet vooruit. Tijdens deze workshop leren we je om te leren schakelen naar een groeimindset en af te stappen van de ‘fixed’ mindset. Een groeimindset ontwikkelen is immers cruciaal om talentgedreven aan de slag te kunnen gaan.

De outcome van deze workshop is het vergroten van jouw persoonlijke (leer)motivatie. Je kan de vaardigheden en tools die je tijdens deze dag leert, inzetten voor jezelf, maar ook als leidinggevende van een team, of als docent van een groep studenten.

 

Doelgroep

Deze workshop richt zich naar medewerkers, HR-verantwoordelijken, leidinggevenden, docenten, coaches… die een groeimindset willen creëren bij zichzelf en/of hun team.

 

Inschrijven

Deze workshop duurt 1 dag en zal doorgaan in Antwerpen in het Van der Valk Business Center – Joe Englishstraat 54, 2140 Antwerpen (parkeren kan op de parking van het hotel), van 09u30 tot 16u00.

Volgende edities:

  • 20 juni 2023
  • 21 september 2023
  • 16 november 2023

De investering voor deze opleiding bedraagt 550 euro per persoon (excl.BTW), catering inbegrepen.  Voor deze opleiding kan u gebruik maken van de kmo-portefeuille en tot 30% besparen op het inschrijvingsgeld.

Deze workshop kan ook in-company worden georganiseerd, waarbij we uw volledig managementteam of een team aan leidinggevenden/docenten onderdompelen in het talentengedreven werken.

 

Inschrijven doe je via info@hettalentenhuis.be of onderstaande knop.