Opleidingen & Workshops

We bieden regelmatig open trainingen aan waarop u individueel kan inschrijven:

Al onze trainingen en workshops kunnen ook in-company worden georganiseerd, waarbij we uw volledig team onderdompelen in het talentgedreven werken.

Opleidingen, trainingen & workshops op maat

U vindt uw gading niet binnen ons open trainingsaanbod? Of het traject binnen uw organisatie vraagt om een maatopleiding? Of u zoekt een aangepast thema voor uw teambuilding of personeelsevent?

Wij gaan met u in gesprek en stellen een aangepast programma voor.

Hieronder een aantal van onze ‘formules’ ter inspiratie:

Introductiesessie ‘Inzetten op Talenten’

Op een halve dag introduceren wij u in het Talentenvirus: wat zijn talenten en welke meerwaarde heeft het om vanuit talenten te werken voor mijn organisatie.

Opzetten van een Talentenmuur

De Talentenmuur geeft weer welke talenten u als organisatie in huis heeft en biedt de mogelijkheid om talenten ook flexibel in te zetten waar ze nodig zijn.

Om uw Talentenmuur in realiteit te brengen, geven we een korte introductie in talenten. Daarna gaan we aan de slag met uw interne talenten-ambassadeurs: we leren hen hoe ze talenten kunnen spotten en benoemen.

Teambuilding activiteit ‘Laat je talenten werken’

Deze activiteit kan op teamniveau of voor heel de organisatie worden ingepland. Het doel is om medewerkers te laten kennis maken met hun talenten en de talenten van hun collega’s. We doen dit op een ludieke en anders-dan-anders manier.

Infomoment

Tijdens ons vrijblijvend infomoment geven we u meer info over onze talentgedreven manier van werken en gaan we o.a. dieper in op de opbouw van onze training ‘Talentgedreven coachen’.

Lees er hier alles over

Heeft u interesse in een aangepast programma?

Aangepast programma
*
U kan de privacyverklaring hier nalezen