2-daagse training
‘Talenteninterviews afnemen’

Medewerkers motiveren en behouden doe je door hen te laten groeien in waar ze reeds goed in zijn. Als leidinggevende is het daarom een must om in te spelen op de sterktes van jouw medewerkers. Aan de hand van talenteninterviews bevraag je medewerkers waar ze sterk in zijn, en wel op zo’n manier dat ze hun talenten ook in andere situaties bewust gaan inzetten.

Talentgedreven werken zorgt ervoor dat individuen en teams het beste van zichzelf laten zien. Het geeft leidinggevenden de ruimte om mensen meer vanuit intrinsieke motivatie te laten werken. Een preventieve aanpak dus tegen afwezigheden en burn-out!

 

Wat leert u tijdens deze tweedaagse?

  • Wat zijn talenten?
  • Wat zijn jouw talenten?
  • Leren talenten herkennen en benoemen
  • Hoe talenten ontwikkelen?
  • Wat te doen bij weerstand?
  • Een actieplan opstellen

De twee dagen zijn gespreid in de tijd zodat het geleerde kan ingeoefend worden in de praktijk. De deelnemers krijgen tools en tips mee die hen kunnen helpen bij de opbouw en verloop van de gesprekken.

 

Doelgroep

Deze 2-daagse training richt zich tot leidinggevenden, HR-professionals, docenten, interne en externe coaches,… die actief willen inzetten op medewerkers die succesvol leven en werken vanuit hun talenten.

De 2-daagse training biedt u een introductie in het talentgedreven coachen en werken. Indien u een grondige, meer uitgebreide opleiding als coach wenst, kan u instappen in de jaaropleiding of de vierdaagse training.

 

Inschrijven

Momenteel staan er geen data gepland. Geef ons uw interesse door via mail of onderstaand contactformulier. 

 

De investering voor deze opleiding bedraagt 900 euro per persoon (excl.BTW), catering inbegrepen.  Wij zijn een erkende dienstverlener van KMO portefeuille. Neem contact met ons op om te bekijken of jouw project in aanmerking komt voor een subsidie.

Deze training kan ook in-company worden georganiseerd, waarbij we uw volledig managementteam of een team aan leidinggevenden/docenten onderdompelen in het talentengedreven werken.

 

Inschrijven kan via info@hettalentenhuis.be of via onderstaand formulier.

Schrijf je hier meteen in

Inschrijvingsformulier 2-daagse
*
U kan de privacyverklaring hier nalezen