Coachvragen naar Talentenontwikkeling

Coachvragen naar Talentenontwikkeling zijn gebaseerd op de 4 stappen naar talentenontwikkeling, zoals besproken in het boek ‘Talentenontwikkeling Coachen‘ van Ilse Gauthier.

 

Coachkaarten

Deze coachvragen naar talentenontwikkeling helpt (loopbaan-)coaches en leidinggevenden om in gesprek te gaan over talentenontwikkeling.

Ze kunnen als leidraad dienen in een talentengesprek, de basis vormen voor een talenteninterview, input geven bij een selectiegesprek of gebruikt worden om tijdens groeigesprekken de focus te leggen op het thema talenten.

 

Met deze 4 stappen naar talentenontwikkeling heb je een tool in handen die je makkelijk integreert in je huidige manier van coachen/begeleiden.

 

Voor wie zijn deze coachkaarten bedoeld?

De coachkaarten kunnen gebruikt worden door iedereen die aan de slag wil gaan met (het benoemen van) talenten: coaches, leidinggevenden, loopbaancoaches, HR-professionals,…

Voor het organiseren van een workshop voor inspiratie naar gebruik en toepassingen van deze kaartenset, neem contact op met Ilse Gauthier.  ilse@hettalentenhuis.be

 

Bestel hier jouw coachkaartenset:

De coachkaarten ‘Coachvragen naar Talentenontwikkeling’ kan je bestellen door ons jouw gegevens en facturatiegegevens op mail te zetten naar info@hettalentenhuis.be of door ons alle info door te geven via het contactformulier.

De prijs voor de coachkaarten bedraagt 37,5 euro (incl BTW, excl. verzendingskosten).