Masterclass

Het pad vrijmaken naar talentenontwikkeling

Er zijn heel veel verschillende factoren die ervoor zorgen dat mensen niet in staat zijn om te leven volgens hun talenten. Jij ziet potentieel in hen, maar zelf zien ze het niet, kunnen ze het niet zien of hebben ze het lef niet om het te tonen. Zo blijft heel wat potentieel verborgen. Wel, jij als coach kan hen helpen om de regie over hun leven terug in eigen handen te nemen zodat ze aan de slag kunnen met hun talenten, in hun loopbaan betere keuzes kunnen maken en de juiste weg inslaan naar blij werken.

 

Inhoud van de 2-daagse masterclass:

  • Je leert hoe de overtuigingen die talentenontwikkeling in de weg staan te herschrijven.
  • Je krijgt zicht op de beïnvloeding van kwetsbaarheid op (talenten)ontwikkeling.
  • Hoe je als coach/leidinggevende bouwt aan een kader/context waarin talenten kunnen floreren.
  • Hoe je anderen kan helpen om de regie over hun werk en leven (terug) in eigen handen te nemen zodat ze zelf aan het roer van hun eigen talentenontwikkeling staan.
  • Wat mensen nodig hebben om te kunnen werken vanuit hun krachtbron.

 

Please remember that your greatest talent is so much more powerful than your biggest fear.

 

Voor wie is deze masterclass bedoeld?

Deze masterclass werd ontwikkeld voor de ervaren coaches:

  • Je volgde de Jaaropleiding van Het Talentenhuis en wil meer kunnen inspelen op wat mensen nodig hebben om aan de slag te kunnen gaan met hun talenten.
  • Je volgde de 4-daagse ‘Talentenontwikkeling coachen voor leidinggevenden’ en bent op zoek naar meer verdieping.
  • Als Talentencoach in het Jaarbegeleidingstraject kan deze masterclass invulling geven aan de twee opleidingsdagen die het programma voorziet.

 

Bij interesse voor de masterclass, kan je je aanmelden via ons inschrijvingsformulier. Nadat we jouw aanmelding hebben ontvangen, contacteren we je om een persoonlijk gesprek in te plannen. We bekijken dan samen of de masterclass de juiste invulling is voor jouw groei-behoefte.

 

Praktisch

Meld je aan bij interesse voor deze Masterclass.

De investering voor deze masterclass bedraagt 1.300 euro per persoon (excl.BTW), materiaal, huur locaties & catering inbegrepen.

Voor deze masterclass kan je gebruik maken van de kmo-portefeuille en tot 30% besparen op het inschrijvingsgeld.

 

Heb je nog bijkomende vragen voordat je je aanmeldt, neem dan telefonisch contact op met Ilse Gauthier op het nummer 0495/699104 of kom naar onze volgende infoavond.