Online training
‘Groeimindset: succesvol omgaan met angst en onzekerheid’

In een wereld in verandering, is goesting om vooruit te gaan cruciaal.

Als HR-professional, coach of leidinggevende werk je regelmatig met mensen die angstig of onzeker zijn. De uitdagende context die in bedrijven en onderwijsinstellingen vandaag heerst, speelt hierin uiteraard een rol.

We weten niet wat de toekomst brengt, maar één ding is zeker: de wereld verandert razendsnel. De skills van de toekomst draaien rond die verandering en hoe we ermee omgaan. Skills als actief leren, flexibiliteit en ownership zorgen ervoor dat medewerkers én de organisatie blijven groeien.

In deze online training ‘Groeimindset’ wordt ingegaan op onze mindset en de skills van de toekomst. We geven je een introductie in wat groeimindset is, welke vaardigheden hiervoor nodig zijn en geven we je kort inzicht in hoe ons brein werkt en hoe we bv. met fouten omgaan. De outcome van deze training is het vergroten van je persoonlijke (leer)motivatie en de veranderbereidheid ook bij anderen kunnen stimuleren.

Deze online training biedt een introductie in het thema ‘Groeimindset’:

  • Wat is het?
  • Hoe kan je het herkennen?
  • Hoe kan je het ontwikkelen?
  • Hoe kan je de groeimindset inzetten op de werkvloer?

Je kan de ‘insights’ die je in de training leert, inzetten voor jezelf en/of als leidinggevende van een team. Zowel deelnemers uit de bedrijfswereld, het onderwijs als de non-profit zijn welkom.

 

Wat leer je tijdens deze training?

Als mensen wat onzeker zijn of niet zoveel zelfvertrouwen hebben of ‘vastzitten in hun cocon’, dan gaan ze niet vooruit. Tijdens deze workshop leren we je om te leren schakelen naar een groeimindset en af te stappen van de ‘fixed’ mindset. Een groeimindset ontwikkelen is immers cruciaal om talentgedreven aan de slag te kunnen gaan.

De outcome van deze training is het vergroten van jouw persoonlijke (leer)motivatie. Je kan de vaardigheden en tools die je tijdens deze training leert, inzetten voor jezelf, maar ook als leidinggevende van een team, of als docent van een groep studenten.

 

Doelgroep

Deze workshop richt zich naar medewerkers, HR-verantwoordelijken, leidinggevenden, docenten, coaches… die een groeimindset willen creëren bij zichzelf en/of hun team.

 

Inschrijven

De investering voor deze training bedraagt 75 euro per persoon, excl.BTW, zijnde 90,75 euro incl. BTW.

Inschrijven kan hier.

Na inschrijving en betaling kan je onmiddellijk de training starten.