2-daagse training
‘Talentgedreven werken voor schooldirecties’

Met je talenten bezig zijn geeft je energie. Door vanuit je talent te werken, leer en ontwikkel je ook sneller en beter. Bovendien vergroot het je weerbaarheid, veerkracht en oplossingsruimte als je vanuit je talenten kan leven en werken. Als schooldirectie is het meer dan cruciaal om in te zetten op het potentieel van je docententeam. Weet bovendien dat als je mensen actief inzet op hun talenten dat je meer verbondenheid, engagement en motivatie van hen kan verwachten en dat ze op die manier bijdragen aan een positieve schoolcultuur. Deze talentgedreven aanpak zorgt ervoor dat uw docententeam blij, gemotiveerd en gepassioneerd voor de klas kan staan!

De 2-daagse training biedt u een introductie in het talentgedreven coachen en werken. Indien u een grondige, meer uitgebreide opleiding als coach wenst, kan u instappen in de jaaropleiding of de vierdaagse training.

 

Wat leert u tijdens deze tweedaagse?

  • Het belang van inzetten op talent om medewerkers gedreven te houden
  • Introductie in ‘talent’: Wat is het wel? Wat is het niet?
  • Leren talenten herkennen
  • Hoe talenten ontwikkelen?
  • Talent in actie

 

Doelgroep

Deze tweedaagse training richt zich naar directieleden van kleuter-, lagere en middelbare scholen die actief willen inzetten op medewerkers die succesvol leven en werken vanuit hun talenten. Aan de hand van praktische tips & tricks begeleiden we directieleden om werk te maken van een talentgedreven aanpak.

Inschrijven

Deze tweedaagse opleiding staat gepland op:

Dag 1: 19  december 2019
Dag 2: 14 januari 2020

en gaat door in: Van der Valk Business Center Antwerpen

De investering voor deze opleiding bedraagt 175 euro per persoon , catering & syllabus inbegrepen.

 

Wens je meer informatie? Geef dan een seintje: info@hettalentenhuis.be.

Deze training kan ook in-company worden georganiseerd, waarbij we uw volledig managementteam of een team aan leidinggevenden/docenten onderdompelen in het talentengedreven werken.

 

Inschrijven kan via info@hettalentenhuis.be of via onderstaand formulier.

Schrijf je hier meteen in

Inschrijving Talentgedreven werken voor schooldirecties
*
U kan de privacyverklaring hier nalezen